< > Információk
Kategóriák

NS NOVELTIES minivibrátor Chroma Petite Bullet Teal - kék színben, vízálló, akkumulátoros

7 365 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Ns novelties

Ns Novelties minivibrátor Chroma Petite Bullet

Az Ns Novelties innovatív, magas színvonalú, minden igényt kielégítő szexuális segédeszközök gyártója. Önmagukat három rövid, de annál többet mondó szóval jellemeznék. Ezek a szexi, erős és izgalmas.

Termékeik mind ezekkel a tulajdonságokkal bírnak, ezen felül formatervezésük is említésre méltó.

Egyedi, és feltűnő örömszerzőik kielégítő élményt nyújtanak mind látványban, mind pedig funkciójukat tekintve.

A Chroma Petite Bullet névre hallgató minivibrátor pontosan ilyen. Segítünk nektek, hogy igazán mélyre merülhessetek az intim perceitekben, tovább fokozva az izgató intim pillanatokat.

 

Mit tartogat számodra az Ns Novelties Chroma Petite Bullet vibrátor?

Az Ns Novelties márkanévhez hűen kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, izgató funkciókkal ellátott örömszerző eszköz a Chroma Petite Bullet.

Diszkrét kialakításának köszönhetően bárhová magaddal viheted cuki kis kényeztetődet, így nem kell hazáig várnod, ha épp kedved támad egy kis szórakozáshoz.

Egy aprócska örömszerző nyújtotta hatalmas orgazmus mindig kéznél van. A kompakt kialakításának köszönhetően, aprócska mérete ellenére kirobbanó orgazmus élményével ajándékozhat meg ez a minivibrátor.

Exkluzív fémes külső mögé rejtve várja az örömszerzés lehetőségét. Nincs más dolgod mint használatba venni, ott és akkor amikor éppen kényeztetésre vágynál.

A kompakt méretének köszönhetően kiválóan alkalmas erotikus eszköz lehet kezdők számára is.  A sima felülete mellett az ergonómikus kialakítása segíti a behelyezés könnyedségét.

Az erős motorral felszerelt, 7 vibrációs funkcióval és 3 sebességi fokozattal ellátott örömszerző elsöprő orgazmus élménnyel ajándékozhat meg a használata során. És hogy melyik lesz ez a funkció, igényeid szerint kiválaszthatod te magad. Ha megtaláltad már csak élvezned kell.

Vízálló tulajdonságának köszönhetően a Chroma Petite Bullet-tel akár a zuhany alatt is kényeztetheted magad. Az erotikus élvezetek módjainak csak a képzeleted szab határt.

A vibrátor működtetetéséhez egyetlen gombot kell csak használnod.

Amennyiben örömszerződ energiája gyengülne, a mellékelt töltőkábel segítségével könnyedén újratöltheted annak akkumulátorát.

 

Milyen anyagból készült a minivibrátor?

Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és hőre lágyuló tulajdonságokkal rendelkező műanyag anyag. Ezt kihasználva előszeretettel alkalmazzák a szexuális segédeszközök gyártása során is.

A kellő szilárdságot igénylő játékszerek esetében kiváló alapanyag lehet például a rúdvibrátorok előállításakor. Ezen túlmenően szinte minden segédeszközben megjelenik valamilyen formában, egyes esetekben csak a tokban, a váz szerkezetében, de gyakran maga a kényeztető főbb részeként.

Általában az alacsonyabb árfekvésű erotikus eszközök gyártásakor használják. Előnyeként említhető, hogy jó rezgésvezető és viszonylag tartós anyag.

Hátrányaként említendő fontos szempont azonban, hogy nem valósághű, sokkal inkább kemény anyagról beszélhetünk.

 

 

Tisztítása egyszerű, minden használat előtt és után, langyos, szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt hozzá.

Az elsöprő élményeket tovább fokozhatod egy vágykeltő kozmetikum használatával. Ehhez csodás érzésekkel megörvendeztető csiklóstimuláló készítmények, vagy libidó növelő tabletták is segítségedre lehetnek.

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: állítható intenzitású

  • A kis méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 8,7 cm

  • Átmérő: 2,2 cm

  • Anyag: ABS

  • Szín: kék

  • Akkumulátor: újratölthető

 

Termék előnyei:

  • könnyedén tisztítható

  • vízálló

  • egyszerű 1 gombos vezérlés

  • számtalan izgató funkcióval

  • luxus külső

  • kompakt méret

 

Termék hátrányai:

  • az örömszerző töltést igényel

  • aprócska mérete nem mindenki számára elegendő

 

Kényeztesd magad ezzel az aprócska vibrátorral! A kielégítő játék után válassz egy újabb örömszerző eszközt, hogy mindig új élményekkel gazdagodhass!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!